Català Castellano

AJUTS PER L'ADQUISICIÓ DE MAQUINÀRIA AGRÍCOLA QUE INCORPORI NOVES TECNOLOGIES
Termini: fins 06-05-11
 
  ORDRE 75/2011, de 6 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores de la linia de préstecs per l'adquisició de maquinària agrícola que incorpori noves tecnologies.  
 AJUTS PER AL FOMENT DE L'ÚS DE LES ASSEGURANCES AGRÀRIES
Termini: convocatòria 2011, en funció del tipus d'assegurança subscrita
  ORDRE 57/2011, de 6 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per al foment de l'ús de les assegurances agràries  
     
     
DECLARACIÓ ÚNICA AGRÀRIA - DUN - ANY 2011.
Termini: fins 30-04-11
 
  ORDRE 8/2011, de 19 de gener, per la qual s'estableix i es regula la declaració única agrària de 2011.

1 de febrer de 2011 comença el termini per presentar la declaració única agrària (DUN) i fins el dia 30 d’abril, es podran presentar les declaracions juntament amb les sol·licituds d’ajuts relacionats amb la sol·licitud única i el contracte global d’explotació. Es podrà sol·licitar els ajuts de pagament únic, primes ramaderes, ajuts agroambientals, modernització de l’explotació agrària, els ajuts per a la primera instal·lació de joves i fins a 55 tipus d’ajuts i actuacions.
Altres documents:

Manual de presentació de la DUN 2011

Correcció de l'ordre 8/2011

 

 
AJUTS ASSOCIATS AL CONTRACTE GLOBAL D'EXPLOTACIÓ
Termini: fins 30-04-11
 
  ORDRE 22/2011, 3 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts associats al contracte global d'explotació.

La finalitat del contracte global d'explotació (CGE) és incentivar a les explotacions agrícoles a desenvolupar un projecte d'explotació que durant cinc anys integri les funcions econòmiques, mediambientals i socials de l'agricultura, fomentar la viabilitat de les explotacions agràries i assolir un desenvolupament rural sostenible.
                              
 
     
CONVOCATÒRIA AL MILLOR JOVE ARTESÀ ALIMENTARI INNOVADOR  
Termini: 15 de setembre 2011
  Beneficiari: menor de 40 anys; amb el carnet d'artesà, que desenvolupi la seva activitat en una empresa artesanal alimentària reconeguda, i que del seu treball hagi obtingut resultats beneficiosis per a la qualitat, la bona imatge i la competivitat de les produccions artesanes alimentàries.  
  Premi: 4.000 euros  
  ORDRE 156/2011, de 12 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi al/la millor jove artesà/na alimnetari/ària innovador/a.  
     
AJUT AL FOMENT DE LA DISTRIBUCIÓ DE PRODUCTES ECOLÒGICS  
  Termini: 14 d'agost 2011  
  Beneficiari: empreses privades dedicades a la distribució d'aliments ecològics a Catalunya. (veure ordre)  
  ORDRE 150/2011, de 7 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts de minimis per al foment de la distribució d'aliments ecològics per a programes de consum social i/o local.